Egy kádnyi kényeztetés...

8:11

Pezsgő fürdőbombák:




Egy hosszú, nehéz nap után, ha tehetjük, kényeztessük magunkat egy kellemes forró fürdővel lefekvés előtt, mely segít az ellazulásban, és aztán gyorsan bújjunk ágyba!
Ha a fürdővízbe még valamilyen fürdőbombát is teszünk, biztos a siker!!!

Ez a fürdőbomba, ahogy a vízzel érintkezik, máris  pezsegni kezd. A meleg vízben felolvadnak benne az értékes ápoló vajak, mely a bőrünknek gyengéd ápolást biztosít. A felszabaduló illóolajak aromaterápiás kezelést nyújtanak. A benne található szódabikarbóna lágyítja a vizet, és hatékonyan tisztit is.

A pezsgőbombákba finomítatlan sheavajat, valamint kókuszvajat tettem. A pezsgést a szódabikarbóna, és a citromsav biztosítja. Illatukat 100%-ban természetes illóolajok adják. Szárított gyógynövények és virágszirmok teszik teljessé a kényeztetést.


Fürdősók:


 Ezeknek a fürdősónak az alapját a keserűsó képezi, ami méregtelenít, valamint ellazít és a stressz ellen nagyon jó a hatású.


Kiegészítő sóként tettem bele nagy szemű Himalája sót, mediterrán tengeri sót, valamint Holt-tengeri sót is. 

Himalája és mediterrán tengeri só ásványi anyagai megnyitják és tisztítják a pórusokat, hatóanyagai így behatolnak bőrödbe, segítik a bőr anyagcseréjét.
A Holt-tengeri só 21 különböző ásványi anyagot tartalmaz.
100 % tisztaságú  illóolajat valamint szárított gyógynövényeket / virágot tettem még bele.

 Az aromaterápiás hatóanyagok kétféle képen is kifejtik hatásukat. Egyszer a kitágult pórusokon jutnak be a bőrbe, majd a keringésbe, másrészt pedig a belégzéssel szintén a szervezetedbe kerülnek.

A mandulaolaj ápolja bőrt , a szódabikarbóna lágyítja a vizet.


A zsákocskában található sóadag több fürdésre is elég. 


A szappanok, fonalak, textilek mellett, ezeket is elviszem magammal a hétvégén. Nyitott portánkon megtalálhatjátok majd. 
Aki nem tud eljönni, az se keseredjen el, 


You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Popular Posts