Háromból az első...

1:19

Az elmúlt hetekben három féle szappan készítettem: 
Ime az első: Babaszappan



Kifejezetten kisbabáknak készítettem ezt a szappant, aminek fő alapolaja az olívaolaj, ami    - csökkenti a bőr gyulladásra való hajlamát, gyógyítja és fertőtleníti a sebeket.



Tartalmaz még jojobaolajat, (ami erősíti a bőr védelmi vonalát, megköti a nedvességet), avokádó olajat, (Az avokádó olaj 85%-ban telítetlen zsírsavakból áll. Igen  gazdag A, E és D vitaminokban. Az avokádó olaj kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt is, elősegíti a sejtmegújulást. Gyakran alkalmazzák érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén, illetve hegek kezelésére is.)


Tettem még bele egy egészen picike homoktövis macerátumot is. (homoktövis: felhasználható bőrfertőzés, atopikus ekcéma, akne kezelésénél.Kifejezetten ajánlott égési és fagyási sérülésekre (az egyetlen ismert szer, mely csaknem heg nélkül gyógyítja az égési sebeket), vágott sebekre és napégett bőr kezelésére. Szövetregeneráló, gyulladásgátló és antibakteriális hatását az évezredes tapasztalaton kívül klinikai kísérletek is bizonyították.




You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Popular Posts