Lassan beérnek az újabb szappanjaim.

11:41

Kecsketej szappan homoktövis macerátummal:



kecsketej: A kecsketej több mint 70 telítetlen zsírsavat tartalmaz, valamint Q10 koenzim található benne. Viszonylag alacsony az olvadáspontja, ezért már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.

Gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt a kecsketejjel készült szappanok, kozmetikumok tökéletes választás a száraz és érzékeny bőr ápolására.

A kecsketej egy természetes forrása az AHA savnak , ami hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti az friss bőr képzését.


Homoktövis: .Felhasználható bőrfertőzés, atopikus ekcéma, akne kezelésénél.Kifejezetten ajánlott égési és fagyási sérülésekre (az egyetlen ismert szer, mely csaknem heg nélkül gyógyítja az égési sebeket), vágott sebekre és napégett bőr kezelésére. Szövetregeneráló, gyulladásgátló és antibakteriális hatását az évezredes tapasztalaton kívül klinikai kísérletek is bizonyították.


Növényi olajos szappan,  Holt-tengeri iszappal:




A Holt-tengeri iszap nyomelemei rendkívül jó hatással vannak a bőrre. Timföldet, kaolint, apró agyagszemcséket tartalmazó iszap, kitűnő mélytisztító hatású, felszívja a felesleges zsírokat és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Feszesíti, táplálja, és élénkíti a bőrt, ami ezáltal sugárzó és friss lesz. Remek hidratáló.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Popular Posts