Rebarbarás finomság

3:25


Végre ehető méretű a rebarbaránk. A zöld szárú jóval erősebb, mint a pirosak, így most ez a szósz zöldes lett. Jamie- től "tanultam ezt a receptet, és nagyon -nagyon szeretjük.

Levelestésztát csíkokra vágom, és fahéjas-porcukros lapon kinyújtom, majd átlósan kettévágom.
Serpenyőben mindkét oldalát szép aranybarnára sütöm.

A rákaramelizálódott cukortól gyönyörű fényes lesz.

A rebarbarát felszeletelem és némi cukorral és narancslével (nekem most almalevem volt, az is tökéletes) felöntve puhára párolom.

Natúr joghurtot összekeverek félig felvert tejszínnel és ízlés szerinti mézzel.


A joghurtos finomság tetejére szedek a rebarbarás finomságból és a tészta "kanálkákkal" kikanalazzuk.




You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Popular Posts